Residentie Hasaluth, Hasselt

Beschrijving3D VisualisatieFoto'sPlattegrondTe koopBrochure TerugVanaf de kleine ring, bereik je gemakkelijk de brug van de Sint-Truidersteenweg richting de grote ring. Op deze invalsweg naar het centrum, zeer mooi gelegen aan de zijde van de Sint-Truidersteenweg EN de Boomkensstraat, zullen de bestaande woningen op nummer 213, 215 en 217, plaatsmaken voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit. U las het reeds bovenaan, slechts 9 appartementen in dit kleinschalig geheel dat binnenkort “residentie Hasaluth” zal vormen. U heeft de keuze in deze verscheidenheid van appartementen waar u telkens een ander uitzicht zal ervaren op de verschillende verdiepingen.


De 3 gelijkvloers appartementen bevatten een mooie privé tuin achteraan, inclusief tuinberging. Heeft u liever een plekje op de eerste etage? Dat kan! We treffen hier 4 appartementen aan, waarvan 3 duplexen, met oppervlaktes van 77,5m2 tot 112m2. Elke eenheid beschikt ook over een aangenaam zuidelijk georiënteerd terras.


De tweede verdieping omvat verder nog een appartement met 2 slaapkamers aan de zijde van de Sint-Truidersteenweg. Het geheel wordt vervolledigd met een knap dakappartement op de derde etage van 105,5 m2 met 2 zonnige terrassen. De gepubliceerde prijzen geven een volledig afgewerkt appartement weer volgens de budgetten die weergegeven zijn in het lastenboek.
Om de wagen te parkeren, rijdt u het gebouw langs de Boomkensstraat binnen in een autolift. Deze brengt u zorgeloos tot aan de kelderverdieping waar voor elke bewoner een plaatsje gereserveerd wordt. Deze staanplaats, samen met de kelderberging dient verplicht bij aangekocht te worden


Ontdek meer info over Hasaluth