top of page

Opgeleverd juni 2021

Residentie Hasaluth, waarin comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit primeren. Zijn naam verwijst naar de etymologische benaming van de stad Hasselt, wat hazelarenbos betekent. Op deze locatie woont u vlakbij het gezellige stadcentrum.

Vanaf de kleine ring, bereik je gemakkelijk de brug van de Sint-Truidersteenweg richting de grote ring. Op deze invalsweg naar het centrum, zeer mooi gelegen aan de zijde van de Sint-Truidersteenweg EN de Boomkensstraat, hebben de woningen op nummer 213, 215 en 217, plaatsgemaakt voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit. Slechts 9 appartementen in dit kleinschalig geheel dat residentie Hasaluth vormt.

 

De 3 gelijkvloers appartementen bevatten een origineel patio-tuingedeelte, inclusief tuinberging. Heeft u liever een plekje op de eerste etage? Dat kan! We treffen hier 4 appartementen aan, waarvan 3 duplexen, met oppervlaktes van 77,5m2 tot 112m2. Elke eenheid beschikt ook over een aangenaam zuidelijk georiënteerd terras.

 

De tweede verdieping omvat verder nog een appartement met 2 slaapkamers aan de zijde van de Sint-Truidersteenweg. Het geheel wordt vervolledigd met een knap penthouse op de derde etage van 105,5 m2 met 2 zonnige terrassen. 
 

Om de wagen te parkeren, rijdt u het gebouw langs de Boomkensstraat binnen via een autolift. Kortom: kleinschalig en luxueus wonen in de hoofdstad van de smaak.

bottom of page