top of page

Over ons

Professioneel en familiaal

Vastgoed, architectuur en design zit hem in de genen. Onze drijfveer bestaat er in om steeds iets bijzonders voor u te creëren. Elke realisatie laten we dan ook  uitsluitend begeleiden en uitvoeren door professionele bouwpartners, die meedenken in deze filosofie!

Met het intrede van onze zonen in de zaak is het familiaal karakter van GSK projecten inmiddels een feit. Samen begeesteren  we niet enkel onze projecten maar vooral ook graag uw toekomstige thuis.

3H7A9901b.jpg

Missie & visie 

GSK Projecten streeft naar het bouwen van kleinschalige, exclusieve projecten op aantrekkelijke locaties. Met 'een passie voor design' als uitgangspunt wordt logischerwijze de nadruk gelegd op een kwalitatieve moderne architectuur.
GSK Projecten bouwt in eigen beheer, met streng geselecteerde bouwpartners die meedenken in dezelfde filosofie van kleinschaligheid en exclusiviteit. Onze projecten zijn standaard voorzien in een hoge afwerkingsgraad.


Onze visie is duidelijk: Wij willen voor u woonprojecten realiseren die opvallen in architectuur en kwaliteit. Kortom: woonprojecten die u het plezier geven om ze te bewonen.

Welkom thuis!

Onze troeven

Kwaliteit

Kwaliteit is één van de hoekstenen in onze bouwfilosofie. We begeleiden u dan ook graag in uw zoektocht en keuze inzake afwerking en technieken.

Design

We streven ernaar om van elk project opnieuw iets bijzonder te maken. Onze passie voor design en architectuur brengen we graag tot uiting in onze realisaties. Dat tikkeltje extra!

Kleinschalig

Kleinschaligheid is een bewuste keuze! Kleinschalige projecten laten ons enerzijds toe onze ideeën concreet vorm te geven en anderzijds u als klant de persoonlijke en kwalitatieve benadering te geven waar u recht op heeft!

bottom of page