COMING SOON

Gelegen in de Blaarstraat te Tongeren wordt tegen eind 2022 dit nieuwe project ontwikkelt. De naam "Vitus" is daarbij een eerbetoon aan de oud eigenaar van de alom bekende carnavalswinkel die zich eerder op deze locatie bevond.

Dit stijlvol en kwalitatief woonproject zal vorm geven aan 3 ruime en luxueuze appartementen. De twee gelijkvloerse appartementen, van respectievelijk 100m2 en 129m2, genieten van veel lichtinval en ruime terrassen met aangelegen privatief tuingedeelte. Het appartement op de verdieping geeft u maar liefst 235m2 woonruimte en verrast met zijn spatieuze indeling en zijn 3 terrassen. Elk appartement beschikt over zijn eigen privatieve overdekte autostaanplaats met bergruimte. Het gemeenschappelijk tuingedeelte wordt voorzien van een petanque-baan. 

De residentie bevindt zich op wandelafstand van het historische centrum van Tongeren. In de nabijheid van het natuurgebied "De Kevie" waar u kan genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht. 

 

Verder bent u zeker van een goede bereikbaarheid via de E313 en E40. Het station van Tongeren bevindt zich ook vlakbij.

Kortom bent u opzoek naar een ruim, modern, ecologisch en kwalitatief appartement met een mooie tuin en goede bereikbaarheid? Dan is dit woonproject zeker iets voor u!

VITUS__1_-removebg-preview.png