top of page
_SCH6621_edited_edited_edited.jpg

Te koop

GSK projecten raadt u aan er snel bij te zijn. Zo kunnen we uw woning indelen naar uw persoonlijke voorkeur, met de door u gewenste materialen en keuzes.

0003.jpg
VITUS__5_-removebg-preview.png

Tongeren

! LAATSTE WOONEENHEID BESCHIKBAAR !

Dit stijlvol en kwalitatief woonproject genaamd "Vitus" zal vorm geven aan 3 ruime en luxueuze appartementen. Achteraan op het perceel zult u verrast worden door een gemeenschappelijk tuingedeelte badend in het groen en voorzien van een gezellige petanque-baan.

De residentie bevindt zich op wandelafstand van het historische centrum van Tongeren. In de nabijheid van het natuurgebied "De Kevie" waar u kan genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht.

 

optimized2178992 (1).jpg

4 Ruime bouwgronden met zuidgerichte tuin

Kermt

Deze bouwgronden in Kermt, Hasselt, bieden een uitstekende mogelijkheid om jouw droomhuis te realiseren. Met een oppervlakte van 4a90ca - 8a53ca en een zuidgerichte tuin, geniet je van een ideale oriëntatie voor maximale zonlichtinval.  Bovendien bevinden deze bouwgronden zich op een gunstige locatie met een vlotte verbinding naar hoofdwegen en snelwegen, op wandelafstand van het bruisende centrum van Kermt en in de nabijheid van natuur, winkels en andere voorzieningen.

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van onze nieuwste projecten? schrijf u in voor onze nieuwsbrief

bottom of page